Talián se salátem

Suroviny:

  • 2 taliáni
  • rukola
  • mungo klíčky
  • sriracha
  • rajčata
  • kukuřice
  • hořčice
  • sůl

Jak na to?

Hrnec s vodou přivedeme k varu, přidáme taliány a plotnu dáme na minimum. Talián je celkem tlustej, takže aby se prohřál necháme vařit asi 20 - 25 minut .

Mezitím si připravíme salát z rukoly, mungo klíčků, které pouze osolíme a zakápneme srirachou. Nahoru přidáme rajčata ožehnutá flambovací pistolí nebo je můžeme péct na funkci gril v troubě.

Na pánvi si opečeme chleba a opečeme i kukuřici. 

Jakmile jsou taliáni hotový, naservírujeme na talíř, přidáme hořčici a můžeme se do toho pustit.

Dobrou chuť!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram